Studiereis Portugal

STUDIEREIS.COM

Jullie aan het roer, wij helpen bij de uitvoer!

Ponte 25 de Abril, lissabon

STUDIEREIS.COM

Jullie aan het roer, wij helpen bij de uitvoer!

Binnenplaats lissabon

STUDIEREIS.COM

Jullie aan het roer, wij helpen bij de uitvoer!

STUDIEREIS PORTUGAL

Portugal: geschikt voor allerlei studies en interesses

Door zijn milde klimaat, jaarlijks 3000 uur aan zon, en maar liefst 850 kilometer kustlijn, vinden wij Portugal een prachtige bestemming. Dit, in combinatie met een aantal zeer interessante en veelzijdige steden, maakt deze bestemming zeer geschikt voor een studiereis. Het land kent een rijke historie en heeft het record aan langste en kortste regerende monarchen. Het toerisme in Portugal surft op een golf van succes en ondanks zijn populariteit, blijft het volgens ons een van de meeste waardevolle bestemmingen. Hieronder hebben we voor jullie een selectie gemaakt van drie steden in Portugal die wij echt fantastisch vinden. Onze top drie is Lissabon, Porto en Faro. Ben je benieuwd wat andere landen en bestemmingen te bieden hebben? Klik hier voor inspiratie!

 

Lissabon

 • Bezoek Kasteel de Sao Jorge
 • Ontdek de paleizen van Sintra
 • Neem tram 28.. trust me!

Porto

 • Dwaal rond in de historische binnenstad
 • Verken Porto op de fiets
 • Goed te bereiken met low-cost airlines

Faro

 • Bewonder Capello dos Ossos!
 • Proef de gastvrijheid
 • Ontdek de hidden spots
 

INSPIRATIE STUDIEREIS Portugal

WAAROM STUDIEREIS.COM?

 • BETAALBAAR

  Wij bieden stressvrije studiereizen aan voor de beste prijs! Door een jarenlange samenwerking met lokale specialisten overal ter wereld en door hoge en stabiele afname, cre?ren wij inkoopvoordelen. Hierdoor zijn wij niet duurder dan wanneer je het zelf regelt!

 • HOGE KWALITEIT

  Betaalbaar betekent niet dat je wilt inleveren op kwaliteit! Het team van Studiereis.com bezoekt jaarlijks meer dan 25 landen om ons product te perfectioneren. Op de bestemming kan je altijd snel schakelen met onze lokale partner zodat jullie direct geholpen worden!

 • VERZEKERD

  Wij sturen jullie altijd goed verzekerd op pad! We werken volgens de ANVR-voorwaarden en we zijn aangesloten bij de SGRZ en het Calamiteitenfonds. Verder hebben we een touroperator aan- sprakelijkheidsverzekering. Hierdoor zijn jullie en jullie geld altijd goed verzekerd!

 • SNELLE EN PERSOONLIJKE COMMUNICATIE

  Bij het organiseren van een studiereis wil je snel kunnen schakelen. Heb je een vraag? We komen altijd binnen 24 uur bij je terug. Afhankelijk van jullie wensen en bestemming wijzen wij je ??n specialist toe uit ons team, hij of zij zal jullie aan een op maat gemaakte reis helpen!

Steden studiereis portugal

OUDE STAD LISSABONLISSABON

De hoofdstad van Portugal, is volgens legendes gesticht door de Griek Odysseus tijdens zijn reis naar Odyssee. Of dit echt waar is, weten we niet, maar we weten wel zeker dat Lissabon een prachtige en authentieke stad is waar het wemelt van historie. Een belangrijk gebouw, Torre de Belem, is bijvoorbeeld gebouwd in het jaar 1500 en dat is de te zien aan de unieke bouwstijl. Dit gebouw staat ook op de wereld erfgoedlijst van UNESCO en is gebouwd als bewakingspost aan de ingang van de haven. Lissabon is een prachtige stad om meerdere dagen in te besteden, want er is genoeg te beleven voor elke studiereis!

PORTOPorto architectuur

Porto is de tweede grootste stad in Portugal. Het is de stad aan wie het land haar naam heeft te danken (en ook de port). Porto is een fascinerende en levendige stad die snel aan het uitgroeien is tot ??n van de beste West-Europese bestemmingen voor studiereizen. De stad heeft verschillende prachtige historische gebouwen zoals de ?Cl?rigos? kerk die te zien is vanaf diverse plekken uit de stad. Waar Lissabon letterlijk licht en zonnig is, straalt Porto met zijn prachtige cultuur. Er is ook geen gebrek aan parken, kathedralen, Middeleeuwse paleizen en restaurantjes. Niet te vergeten zijn de mensen mega aardig in deze gastvrije en interessante stad.

 

Historisch gebouw FaroFARO

Faro is de toegangspoort tot de Algarve en is een van de meest authentieke steden van Zuid-Portugal. Het oude stadscentrum van Faro is omringd door hoge stadsmuren die stammen uit de Romeinse tijd van ongeveer 2000 jaar geleden. Historie is dus zeker te vinden in deze onontdekte parel van een stad. Faro is een sexy stad met veel charme waardoor ze met kop en schouders boven de aangelegen badplaatsen Lagos en Albufeira uitsteekt. Tot slot, om het nog beter te maken, faciliteert de stad het gehele jaar door een heerlijke temperatuur. Welke groep studenten wil dit nou niet?!

 

 

Interesse?!

Wij vinden Portugal een zeer geschikte bestemming voor allerlei soorten studiereizen! Het is zeer toegankelijk en een veelzijdig land waardoor het geschikt is voor veel verschillende studies met verschillende interesses. Hulp nodig bij de organisatie van jullie studiereis? Vul het onderstaande formulier in of mail ons, vraag wat je wilt weten en we komen binnen 24 uur bij je terug! In overleg met jullie organiseren we graag d? studiereis die bij jullie en de studie past, altijd voor de beste prijs. Jullie aan het roer, wij helpen bij de uitvoer!

VRAGEN OF EEN OFFERTE? WE HELPEN JE GRAAG!