STUDIEREIS FRANKRIJK

STUDIEREIS.COM

Jullie aan het roer, wij helpen bij de uitvoer!

Studiereis Portugal

STUDIEREIS.COM

Jullie aan het roer, wij helpen bij de uitvoer!

Studiereis New York

STUDIEREIS.COM

Jullie aan het roer, wij helpen bij de uitvoer!

Museum tokio

STUDIEREIS.COM

Jullie aan het roer, wij helpen bij de uitvoer!

STUDIEREIS ARGENTINI

STUDIEREIS.COM

Jullie aan het roer, wij helpen bij de uitvoer!

OVER STUDIEREIS.COM

OVER ONS: JULLIE AAN HET ROER, WIJ HELPEN BIJ DE UITVOER!

Op de ‘over ons’ pagina vind je waarom we op maat gemaakte studiereizen organiseren, hoe we dat doen en wie de personen zijn die jullie achter de schermen graag helpen. Ben jij bezig met het organiseren van een studiereis maar kom je er (nog) niet uit? Laat ons jou inspireren, helpen en realiseren! Wij zijn Studiereis.com – een zeer flexibel team van re?nisten en alumni boordevol passie, ervaring en een (gezonde) reisverslaving. Wij geloven dat een studiereis alleen perfect is als jullie in charge zijn van de organisatie! Wij passen ons aan en dienen als hulpmiddel?bij het regelen van alles wat gewenst is. Het organiseren van studiereizen moet flexibel zijn, daarom werken wij niet met standaard pakketten, maar is elke reis 100% op maat gemaakt voor jullie. Jullie aan het roer, wij helpen bij de uitvoer!

HOE WERKEN WIJ?

Onze ambitie is, om samen met jou de ideale studiereis te organiseren die perfect bij jullie en de studie past. Wij cre?ren onze reizen in samenwerking met onze lokale specialisten. Al onze lokale specialisten hebben 30+ jaar ervaring in de travel business in hun eigen land, dit stellen wij als voorwaarde om met ons te werken. Daarnaast bezoeken we altijd onze lokale partners om de kwaliteit van ons aanbod te testen en gaan we opzoek naar nieuwe mogelijkheden. Met ons team hebben wij meer dan 80 landen bezocht voor onze studies, om te werken en/of natuurlijk om te reizen! Onze eigen ervaring en expertise combineren we met de kennis van onze lokale specialisten overal ter wereld. We kunnen je bijvoorbeeld helpen met het bezoeken van prachtige chateaux in Bordeaux. Laat je zintuigen prikkelen door de verschillen processen rondom verrukkelijke wijnen en culinaire hoogstandjes! Liever wat verder weg? Hoe zou je het vinden om kennis te maken met traditionele Zuid-Koreaanse geneeskunde bij het Yangnyeongsi Medicine Festival? Zijn de bedrijfsbezoeken voorbij en is het tijd voor wat meer adrenaline? Bedwing de stromingen van de Mendoza rivier door met elkaar te gaan raften in Argentini?. Door onze wereldwijde expertise, passie, lokaal netwerk en jarenlange ervaring kunnen we alles voor jullie regelen, altijd voor de beste prijs!

 

ONS TEAM

Maxime Fischer
Maxime Fischer
  • -Manager Studiereizen

Maxime managed het team achter Studiereis.com. Met haar passie voor talen en culturen heeft ze 1,5 jaar in Latijns Amerika door- gebracht, zowel werkend, studerend als reizend. Haar hoogtepunt was dan ook een half jaar studeren aan de universiteit van Buenos Aires. Haar verslaving aan reizen, dosis enthousiasme en expertise maakt haar de perfecte brainstorm partner voor jou studiereis!

Duco Vermeulen
Duco Vermeulen
  • -Commercial Director

Duco is onze Commercial Director. Hij is meestal de eerste persoon waarmee jullie in contact komen. Daarnaast zorgt hij constant voor het updaten van ons aanbod en weet hij snel jullie wensen in kaart te brengen. Deze fervente reisliefhebber heeft inmiddels veel landen van zijn bucket list gestreept en bezoekt regelmatig onze partners in Europa voor een soepele samenwerking!

Pauline van Monsjou
Pauline van Monsjou
  • -Studiereis Consultant

Onze Studiereis Consultant Pauline voorziet jullie van informatieve reisvoorstellen waarbij de focus ligt op een flexibel reisschema met genoeg ruimte voor eigen inbreng. Haar sterktes zijn haar brede landen-kennis in Europa en het Midden Oosten en haar organisatie-vaardigheden. Zij zorgt ervoor dat jullie reis tot in de puntjes wordt verzorgd!

Harm Ligtenberg
Harm Ligtenberg
  • -Studiereis Consultant

Harm is onze Studiereis Consultant en is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met Latijns Amerika & Zuidelijk Afrika. Hij heeft een half jaar in Kaapstad stage gelopen waar hij onwijs veel reizen in Zuidelijk Afrika organiseerde. Verder gaat deze gedreven jongeman constant op bezoek in Latijns Amerika om onze studiereizen te verbeteren. Bij Harm ben je aan het juiste adres!

Roderick Verstegen
  • -Legal Director

Roderick is de Legal Director en houdt zich bezig met de juridische zaken van Studiereis.com. Roderick krijgt er energie van zijn kennis en expertise in de breedste zin in te zetten en experimenteert graag in de keuken. Hij is werkzaam als bedrijfsjurist voor EBN en werkte eerder als advocaat voor Houthoff Buruma en Diageo. Favoriete bestemmingen zijn Spaanstalige landen en Zuid-Afrika.

Michiel Stoffels
Michiel Stoffels
  • -Founder & Chief Executive Officer

Michiel (1987) is de oprichter en CEO van Studiereis.com. Daarvoor heeft hij heeft drie jaar lang een eigen restaurant gehad en heeft veel ervaring opgedaan tijdens zijn op e-commerce gerichte baan bij Albert Heijn. Hij heeft voor meer dan een jaar in New York City gewoond, en heeft onder andere gereisd naar Lapland, Mongoli?, Costa Rica, China, Indonesi?, de Arabische Emiraten.