Studiereis Zuid-Korea

STUDIEREIS.COM

Jullie aan het roer, wij helpen bij de uitvoer!

STUDIEREIS.COM

Jullie aan het roer, wij helpen bij de uitvoer!

STUDIEREIS.COM

Jullie aan het roer, wij helpen bij de uitvoer!

STUDIEREIS ZUID-KOREA

Zuid-Korea: gigantisch veelzijdig en een bijzondere cultuur

Zuid-Korea, het land dat ontstaan is na de opsplitsing van Korea in 1945, heeft op elk gebied iets te bieden. Het Aziatische land faciliteert namelijk prachtige berglandschappen, grote steden, indrukwekkende tempels, een rijke geschiedenis en een bijzondere cultuur. Ook heeft Zuid-Korea ongeveer 3000 eilanden in haar bezit die voor de west- en zuidkust liggen. Seoul staat stipt op nummer 1 als het gaat om de grootste stad, dit is tevens de hoofdstad met meer dan 10 miljoen inwoners. Daarnaast zijn Daegu en Incheon wereldsteden van formaat. Deze drie bestemmingen hebben we voor jullie uitgeplozen. Lees snel verder! Ben je benieuwd wat andere landen en bestemmingen te bieden hebben? Klik hier voor inspiratie!

 

Seoul

 • Bezoek het beroemde Gyeongbokgung paleis
 • Ervaar de lokale eetgewoonten in Myeong-Dong
 • Neem een kijkje in de vrouwen universiteit

Incheon

 • Ontdek het studentenleven in Incheon
 • Ga naar het Jayu Park om te ontspannen
 • Ervaar het Incheon Art Platform

Daegu

 • Maak kennis met Zuid-Koreaanse geneeskunde
 • Bezoek de indrukwekkende Donghwasa Tempel
 • Ervaar de lichtshow vanuit de E-World 83 Tower
 

INSPIRATIE STUDIEREIS Zuid-Korea

WAAROM STUDIEREIS.COM?

 • BETAALBAAR

  Wij bieden stressvrije studiereizen aan voor de beste prijs! Door een jarenlange samenwerking met lokale specialisten overal ter wereld en door hoge en stabiele afname, cre?ren wij inkoopvoordelen. Hierdoor zijn wij niet duurder dan wanneer je het zelf regelt!

 • HOGE KWALITEIT

  Betaalbaar betekent niet dat je wilt inleveren op kwaliteit! Het team van Studiereis.com bezoekt jaarlijks meer dan 25 landen om ons product te perfectioneren. Op de bestemming kan je altijd snel schakelen met onze lokale partner zodat jullie direct geholpen worden!

 • VERZEKERD

  Wij sturen jullie altijd goed verzekerd op pad! We werken volgens de ANVR-voorwaarden en we zijn aangesloten bij de SGRZ en het Calamiteitenfonds. Verder hebben we een touroperator aan- sprakelijkheidsverzekering. Hierdoor zijn jullie en jullie geld altijd goed verzekerd!

 • SNELLE EN PERSOONLIJKE COMMUNICATE

  Bij het organiseren van een studiereis wil je snel kunnen schakelen. Heb je een vraag? We komen altijd binnen 24 uur bij je terug. Afhankelijk van jullie wensen en bestemming wijzen wij je ??n specialist toe uit ons team, hij of zij zal jullie aan een op maat gemaakte reis helpen!

Steden Studiereis zuid-korea

Gyeongbokgung paleis, SeoulSeoul

De hoofdstad van Zuid-Korea ligt in het noordwesten en aan de oever van de Han, een 500 kilometer lange rivier. Seoul is het economische, culturele, politieke en sociale centrum van Zuid-Korea en is een perfecte plek voor een studiereis! De extreme veelzijdigheid die de stad faciliteert zorgt ervoor dat het geschikt is voor veel soorten studies. Bezoek bijvoorbeeld het Gyeongbokgung paleis, verdiep je in de Koreaanse geschiedenis in het Folklore Museum en meng je in de huidige Koreaanse levensgebeurtenissen. Wist je dat Seoul een universiteit heeft waar alleen vrouwen mogen studeren? Ik zou zeggen: ?neem een kijkje dames, en woon een les bij!? Ook het eten in de welvarende hoofdstad is erg lekker. Proef de beste gerechten in Myeong-Dong om kennis te maken met de lokale eetgewoonten!

IncheonGebouwen, Incheon

Ten Westen van Seoul ligt Incheon, dat de tweede grootste stad van Zuid-Korea is en tevens een zeer belangrijk metropool. De welvarende stad is erg belangrijk voor Seoul door haar gigantische haven en het internationale vliegveld. Het is een erg moderne stad met veel nieuwe en hoge gebouwen waardoor het zeer geschikt is voor studiereizen gefocust op moderne architectuur. Daarnaast faciliteert de wereldstad natuurlijk voor ieder wat wils. Bezoek de echte ?must-see? genaamd het Incheon Art Platform! Een industri?le plek waar om de haverklap evenementen en optredens worden georganiseerd. Verder ben je hier op de juiste plek voor kunst, boeken en een kopje koffie in het gezellige caf?! Liever het Zuid-Koreaanse studentenleven ontdekken? Loop dan een dag mee met de Zuid-Koreaanse studenten in Incheon National University, het studentenleven is hier heel anders dan in Nederland, ja ook naast de studie? Cheers!

 

Tempel DaeguDaegu

De derde bestemming die we voor jullie onder de loep hebben gelegd is Daegu. Deze stad, gelegen in de Noord Gyeongsang Provincie, staat bekend om haar ?bloeiende? bevolking, de zeer moderne uitstraling, de indrukwekkende tempels en prachtige berglandschap. Daegu is erg geschikt voor studiereizen die gaan voor cultuur, ontwikkeling en geneeskunde! Jaarlijks wordt in deze stad het Yangnyeongsi Medicine Festival georganiseerd, waar je kennis maakt met de traditionele Zuid-Koreaanse geneeskunde. Hoe interessant is dit?! Liever wat anders? Bezoek de prachtige Donghwasa Tempel en de gigantische Boeddha. Een adembenemende lichtshow in Daegu bewonder je ?s avonds vanuit de E-World 83 Tower. Enjoy!

 

Interesse?!

Het organiseren van een studiereis naar Zuid-Korea is niet makkelijk, er komen veel zaken bij kijken zoals het regelen van goede lokale gidsen en chauffeurs die Engels spreken, boeken van goede en betrouwbare accommodaties en de barri?res die worden ondervonden door tradities en de bijzondere cultuur. Wij helpen jullie graag door het uit handen nemen van deze bottlenecks zodat jij als organisator ook zonder stress op studiereis kan!?Vul het onderstaande formulier in of mail ons, vraag wat je wilt weten en we komen binnen 24 uur bij je terug! In overleg met jullie organiseren we graag d? studiereis die bij jullie en de studie past, altijd voor de beste prijs. Jullie aan het roer, wij helpen bij de uitvoer!

VRAGEN OF EEN OFFERTE? WE HELPEN JE GRAAG!