Studiereis New York

STUDIEREIS.COM

Jullie aan het roer, wij helpen bij de uitvoer!

Studiereis Los Angeles

STUDIEREIS.COM

Jullie aan het roer, wij helpen bij de uitvoer!

Studiereis Miami

STUDIEREIS.COM

Jullie aan het roer, wij helpen bij de uitvoer!

STUDIEREIS VERENIGDE STATEN

Verenigde Staten: iconische wereldsteden & wereldwijde veelzijdigheid

Leef ?The American Dream? en ga op studiereis naar de Verenigde Staten! Dit interessante land onderscheidt zich als ??n van de belangrijkste landen ter wereld. De Verenigde Staten heeft namelijk wereldwijd invloed op de economie, de politiek, het welzijn van andere landen en nog veel meer! Er zijn gigantische veel staten en steden in de VS die een studiereis bezoek waard zijn. Hieronder hebben we er drie voor jullie onder de loep gelegd. Ga bijvoorbeeld naar New York, ook bekend als ?The Big Apple?, en pik wat op van de high school cultuur, neem een cursus cheerleaden en/of train mee bij een lokaal football team. Onderneem een trip naar Los Angeles om de geheimen achter de filmindustrie in Hollywood te ontdekken. Meer interesse in dansen? Leer de salsa samen met de lokale latino?s tot diep in de nacht in Miami. In de Verenigde Staten ligt de wereld aan je voeten!?Ben je benieuwd wat andere landen en bestemmingen te bieden hebben? Klik hier voor inspiratie!

 

New York

 • Ervaar de financi?le wereld op Wall Street
 • Bezoek het Guggenheim Museum in Manhattan
 • Relax en ga naar Coney Island

Los Angeles

 • Ontdek de filmindustrie het Hollywood Museum
 • Neem een kijkje in de UCLA
 • Bewonder de bekende Santa Monica Pier!

Miami

 • Bewonder de street art in Wynwood Art District
 • Rechten? --> St. Thomas University School of Law
 • Spot krokodillen in Everglades National Park
 

INSPIRATIE STUDIEREIS Verenigde Staten

WAAROM STUDIEREIS.COM?

 • BETAALBAAR

  Wij bieden stressvrije studiereizen aan voor de beste prijs! Door een jarenlange samenwerking met lokale specialisten overal ter wereld en door hoge en stabiele afname, cre?ren wij inkoopvoordelen. Hierdoor zijn wij niet duurder dan wanneer je het zelf regelt!

 • HOGE KWALITEIT

  Betaalbaar betekent niet dat je wilt inleveren op kwaliteit! Het team van Studiereis.com bezoekt jaarlijks meer dan 25 landen om ons product te perfectioneren. Op de bestemming kan je altijd snel schakelen met onze lokale partner zodat jullie direct geholpen worden!

 • VERZEKERD

  Wij sturen jullie altijd goed verzekerd op pad! We werken volgens de ANVR-voorwaarden en we zijn aangesloten bij de SGRZ en het Calamiteitenfonds. Verder hebben we een touroperator aan- sprakelijkheidsverzekering. Hierdoor zijn jullie en jullie geld altijd goed verzekerd!

 • SNELLE EN PERSOONLIJKE COMMUNICATE

  Bij het organiseren van een studiereis wil je snel kunnen schakelen. Heb je een vraag? We komen altijd binnen 24 uur bij je terug. Afhankelijk van jullie wensen en bestemming wijzen wij je ??n specialist toe uit ons team, hij of zij zal jullie aan een op maat gemaakte reis helpen!

Steden Studiereis Verenigde Staten

Bull Wall Street, New YorkNew York

De grootste stad van de Verenigde Staten met meer dan 8.5 miljoen inwoners is New York. Deze unieke stad, ook bekend als ‘The Big Apple’ en ?The City That Never Sleeps? is volgens ons de perfecte uitvalsbasis voor allerlei soorten studiereizen. Bezoek bijvoorbeeld d? bekendste straat ter wereld waar alles draait om financi?n ? Wall Street, en ga hier op de foto met de karakteristieke Charging Bull! Neem een kijkje in het wereldberoemde Guggenheim Museum in Manhattan naast Central Park. Ben je opzoek naar wat meer actiefs? Ervaar hoe het is om een American football player te zijn of een cheerleader! Omzeil je liever de grote toeristische trekpleisters? Ga naar Coney Island – een klein schiereiland in Brooklyn met een enorm zandstrand en een pretpark (Luna Park) aan de boulevard. New York is een zeer diverse stad waar je altijd terecht kunt voor een legendarische studiereis!

Universal Hollywood, los angelesLos Angeles

De volgende indrukwekkende en veelzijdige stad ligt aan de westkust van de Verenigde Staten in de staat Californi?. Los Angeles is een zeer populaire stad onder de rijken en staat bekend om haar filmindustrie in het stadsdeel Hollywood. Ook het stadsdeel Beverly Hills en haar Rodeo Drive maken de enorme badplaats een populaire hotspot voor toerisme. Vergeet je portemonnee niet mee te nemen naar deze straat, want de PC Hooftstraat is er niks bij.. Ben je op zoek naar een ander soort culturele onderneming? Neem een kijkje in de grootste universiteit en de campus van Universiteit van Californi? ? Los Angeles, ook wel de UCLA genoemd. Verder heeft de kust van Los Angeles natuurlijk de beroemde Santa Monica Pier die je vast kent van de serie Baywatch! De pier is tevens het eindpunt van Route 66 en is d? plek om te chillen en je ogen uit te kijken. Ben je benieuwd hoe jouw studiereis naar Los Angeles eruit ziet? Laat ons je wensen weten en we komen binnen 24 uur bij je terug!

 

Wynwood Art MiamiMiami

Miami vinden wij een prachtige en unieke bestemming! Deze stad, gelegen in de staat Florida, staat bekend om haar Latijnse cultuur aangezien 70% van de bevolking Latinos of Latinas zijn. Schud de heupen dus maar vast los, want tijdens je studiereis naar Miami kom je zeker in aanraking met de salsa! Deze gigantische badplaats wordt gekenmerkt door haar hagelwitte stranden, turquoise zeewater en een indrukwekkende skyline. Ook hier, net als in de bovenstaande steden, is van alles te doen voor allerlei soorten studies. Ontdek bijvoorbeeld de adembenemende street art in Wynwood Art District – de leukste en meest sfeervolle wijk van Miami. Studeren jullie rechten? Neem dan vooral een kijkje in St. Thomas University School of Law en woon een hoorcollege bij. Gaan jullie liever de natuur in? Ontdek dan Everglades ? een prachtig natuurgebied waar je door mangrove bossen gaat varen en wildlife kan spotten zoals krokodillen! Uiteraard kun je ook lekker uitwaaien aan de prachtige stranden van Miami Beach waar al je zintuigen constant worden geprikkeld. ?Disfruta de los mejores estudiantes!

 

Interesse?!

Vul het onderstaande formulier in of mail ons, vraag wat je wilt weten en we komen binnen 24 uur bij je terug! In overleg met jullie organiseren we graag d? studiereis die bij jullie en de studie past, altijd voor de beste prijs. Jullie aan het roer, wij helpen bij de uitvoer!

VRAGEN OF EEN OFFERTE? WE HELPEN JE GRAAG!