Arc de Triomphe, parijs

STUDIEREIS.COM

Jullie aan het roer, wij helpen bij de uitvoer!

Studiereis Bordeaux

STUDIEREIS.COM

Jullie aan het roer, wij helpen bij de uitvoer!

Montpellier

STUDIEREIS.COM

Jullie aan het roer, wij helpen bij de uitvoer!

STUDIEREIS FRANKRIJK

Frankrijk: historische steden in een bourgondisch land

Wat is dit een prachtig land en wat is het veelzijdig in haar aanbod voor studiereizen! Zo faciliteert Frankrijk onder andere zeer interessante city-trips waar geschiedenis, prachtige architectuur, vinologie en gastronomie samenkomen! Verder kenmerken de heerlijke baguettes, knapperige croissants, romige kazen en verrukkelijke wijnen dit bourgondische land. Het bovenstaande in combinatie met de zeer diverse natuur maken het land van de liefde ??n van de populairste bestemmingen voor studiereizen. Een erg groot voordeel is dat Frankrijk super goed te bereiken is met zowel het vliegtuig, maar ook per bus of trein. We moeten eerlijk bekennen dat het niet makkelijk was om een selectie van bestemmingen binnen Frankrijk te kiezen die volgens ons het meest geschikt zijn voor een legendarische studiereis, maar het is ons gelukt! Onze top drie bestemmingen voor een veelzijdige, interessante en natuurlijk super vette studiereis zijn: Parijs, Bordeaux en Montpellier! Lees hieronder waarom Frankrijk geschikt is voor allerlei soorten studiereizen. Ben je benieuwd wat andere landen en bestemmingen te bieden hebben? Klik hier voor inspiratie!

 

Parijs

 • Vind moderne cultuur in Centre Pompidou
 • Ontdek de bouwwerken van Gustave Eiffel
 • Bezoek Montmartre voor indrukwekkende kunst

bordeaux

 • Laat je leiden bij Chateau Prieur?-Lichine
 • Bewonder La Cit? du Vin
 • Bezoek Cathedrale Saint-Andre

montpellier

 • Struin door Jadrin des Plantes de Montellier
 • Bezoek Museum Fabre
 • Hike de 103 traptreden in Arc de Triomphe
 

INSPIRATIE STUDIEREIS Frankrijk

WAAROM STUDIEREIS.COM?

 • BETAALBAAR

  Wij bieden stressvrije studiereizen aan voor de beste prijs! Door een jarenlange samenwerking met lokale specialisten overal ter wereld en door hoge en stabiele afname, cre?ren wij inkoopvoordelen. Hierdoor zijn wij niet duurder dan wanneer je het zelf regelt!

 • HOGE KWALITEIT

  Betaalbaar betekent niet dat je wilt inleveren op kwaliteit! Het team van Studiereis.com bezoekt jaarlijks meer dan 25 landen om ons product te perfectioneren. Op locatie kan je altijd snel schakelen met onze lokale partner zodat jullie direct geholpen worden!

 • VERZEKERD

  Wij sturen jullie altijd goed verzekerd op pad! We werken volgens de ANVR-voorwaarden en we zijn aangesloten bij de SGRZ en het Calamiteitenfonds. Verder hebben we een touroperator aan- sprakelijkheidsverzekering. Hierdoor zijn jullie en jullie geld altijd goed verzekerd!

 • SNELLE EN PERSOONLIJKE COMMUNICATE

  Bij het organiseren van een studiereis wil je snel kunnen schakelen. Heb je een vraag? We komen altijd binnen 24 uur bij je terug. Afhankelijk van jullie wensen en bestemming wijzen wij je ??n specialist toe uit ons team, hij of zij zal jullie aan een op maat gemaakte reis helpen!

Steden Studiereis Frankrijk

Sacre coeur, parijsParijs

Parijs is echt al stokoud (ruim 2000 jaar op de teller) maar de Franse Metropool heeft er toch in kunnen slagen om een jonge en trendy uitstraling te cre?ren. Doordat de stad zo oud is, is er ook veel historie te bewonderen waar veel over verteld kan worden. De stad van de liefde trekt vaak nieuwsgierige mensen aan die toch eigenlijk wel minstens ??n keer in hun leven de Eiffeltoren willen zien. Het hart van Parijs klopt 24/7 dus er is altijd wel iets boeiends te beleven. Word wakker met een kopje koffie aan de Champs-Elys?es en wandel door naar de het wereldberoemde Saint-Germain-des-Pr?s, waar intellectuelen, filosofen en kunstenaars elkaar treffen. Parijs is een zeer diverse stad en geschikt voor een interessante studiereis, niet ver van huis!

Bordeauxgastronomie bordeaux

Een stad die volgens velen, na Parijs, als de mooiste stad van Frankrijk wordt gezien. Hou je van verrukkelijke wijnen en creatieve gastronomie? En zou je daar meer over willen leren? Ga naar Bordeaux! Hou je van indrukwekkende architectuur en wil je daar van alles over weten? Ga naar Bordeaux! Wil je naar een stad waar zowel overdag ?n ?s nachts van alles te beleven is? Ga naar Bordeaux! Snap je wat we bedoelen? Wat de wijnhoofdstad van Europa nog aantrekkelijker maakt voor studiereizen is dat het erg makkelijk te bereiken is. Zo ben je met de trein binnen 6,5 uur in Bordeaux en met het vliegtuig al in 2 uur. Dit stukje vruchtbare grond en deze prachtige stad is zeer geschikt voor studiereizen die interesse hebben in architectuur, musea en alle processen rondom wijnen en gastronomie. Beleef het zelf en vraag nu gratis en vrijblijvend een op maat gemaakt reisvoorstel uit!

 

Strand MontpellierMontpellier

D? studentenstad van Frankrijk! Meer dan 20% van de 250.000 inwoners van Montpellier is student. Dit zegt natuurlijk genoeg over de mate van levendigheid? Dit is ?the place to be? in Zuid-Frankrijk als je op zoek bent naar een bruisende stad met interessante universiteiten. Montpellier is de thuisbasis van de oudste botanische tuin, Jadrin des Plantes de Montellier, en ??n van de oudste universiteiten van het land. Naast de oude charmes van de stad, heeft het ook een nieuwer gedeelte: de Antigone- wijk. Dit gedeelte van de stad, in het oosten, werd geheel opnieuw ontworpen tussen 1979 en 2000 door de beroemde architect Ricardo Bofill. Dit stukje van de stad is dus ook zeker de moeite waard voor een (bedrijfs)bezoek tijdens jouw studiereis. Verder ligt Montpellier zo goed als aan de Middellandse Zee, dus als je wilt uit te waaien, kan dat ook!

 

Interesse?!

Wij zijn ervan overtuigd dat Frankrijk d? bestemming is voor een onvergetelijke studiereis! Het land is zeer rijk aan cultuur en diverse interessante bedrijven voor veel verschillende studies. Hulp nodig bij de organisatie van jullie studiereis? Vul het onderstaande formulier in of mail ons, vraag wat je wilt weten en we komen binnen 24 uur bij je terug! In overleg met jullie organiseren we graag d? studiereis die bij jullie en de studie past, altijd voor de beste prijs. Jullie aan het roer, wij helpen bij de uitvoer!

VRAGEN OF EEN OFFERTE? WE HELPEN JE GRAAG!