Studiereis London

STUDIEREIS.COM

Jullie aan het roer, wij helpen bij de uitvoer!

Studiereis Oxford

STUDIEREIS.COM

Jullie aan het roer, wij helpen bij de uitvoer!

Studiereis Brighton

STUDIEREIS.COM

Jullie aan het roer, wij helpen bij de uitvoer!

STUDIEREIS ENGELAND

Engeland: een veelzijdige en interessante studiereis

Een uniek land dat om veel verschillende aspecten bekend staat. Denk aan de Engelse pubs, rode telefooncellen, thee, cricket en het koningshuis. Aan prachtige natuur is er ook geen gebrek want Engeland kent veel groene hooglandschappen en rotsachtige stranden. Het indrukwekkende Engeland heeft ook veel interessante feitjes en weetjes. Wist je bijvoorbeeld dat het illegaal is om in het parlementshuis te overlijden? Een studiereis naar Engeland zal er geheid ??n worden om nooit te vergeten, want het is niet alleen heel erg leuk, maar ook heel leerzaam! Daarom hebben wij een selectie gemaakt van drie steden die wij het meest geschikt vinden voor het ondernemen van een studiereis. Lees hieronder alles over London, Oxford en?Brighton!?Ben je benieuwd wat andere landen en bestemmingen te bieden hebben? Klik hier voor inspiratie!

 

London

 • Ontdek h?t paleis - Buckingham Palace
 • Ervaar de Churchill War Rooms
 • Ga naar Soho - het gezelligste stukje London

Oxford

 • Bezoek de bekende University of Oxford
 • Bewonder de Bodleian Library
 • Treed in de voetsporen van Harry Potter

Brighton

 • Proef de sfeer in The Lanes
 • Observeer de Brighton palace pier
 • Ontdek Brighton te voet
 

INSPIRATIE STUDIEREIS Engeland

WAAROM STUDIEREIS.COM?

 • BETAALBAAR

  Wij bieden stressvrije studiereizen aan voor de beste prijs! Door een jarenlange samenwerking met lokale specialisten overal ter wereld en door hoge en stabiele afname, cre?ren wij inkoopvoordelen. Hierdoor zijn wij niet duurder dan wanneer je het zelf regelt!

 • HOGE KWALITEIT

  Betaalbaar betekent niet dat je wilt inleveren op kwaliteit! Het team van Studiereis.com bezoekt jaarlijks meer dan 25 landen om ons product te perfectioneren. Op de bestemming kan je altijd snel schakelen met onze lokale partner zodat jullie direct geholpen worden!

 • VERZEKERD

  Wij sturen jullie altijd goed verzekerd op pad! We werken volgens de ANVR-voorwaarden en we zijn aangesloten bij de SGRZ en het Calamiteitenfonds. Verder hebben we een touroperator aan- sprakelijkheidsverzekering. Hierdoor zijn jullie en jullie geld altijd goed verzekerd!

 • SNELLE EN PERSOONLIJKE COMMUNICATIE

  Bij het organiseren van een studiereis wil je snel kunnen schakelen. Heb je een vraag? We komen altijd binnen 24 uur bij je terug. Afhankelijk van jullie wensen en bestemming wijzen wij je ??n specialist toe uit ons team, hij of zij zal jullie aan een op maat gemaakte reis helpen!

Steden Studiereis engeland

London taxiLONDON

Londen? Het hart van Engeland wat zoveel te bieden heeft. Iedereen moet hier minstens een keer in zijn of haar leven zijn geweest. Het is de grootste stad in Engeland en tevens ook de op vier na grootste stad van heel Europa! Het is de stad van de mooiste en meest geweldige musicals, The London Eye en het koningshuis wat niet weg te slaan is. Wist je dat de Big Ben eigenlijk niet de naam is voor de grote klok, maar de grote bel in de toren van de klok?!?Kortom, London is the place to be voor een geweldige studiereis die super leerzaam en chill is tegelijk tijd! Heb je vragen of ben je benieuwd hoe een studiereis naar London eruit ziet? Klik hier en laat het ons weten, dan komen komen binnen 24 uur bij je terug!

OXFORDOxfort Museum geschiedenis

Treed in de voetsporen van Harry Potter en laat je betoveren door deze prachtige stad. Breng een bezoek aan Oxford University want als je voor dit indrukwekkende gebouw staat vraag je direct een transfer aan. De stad biedt ook onwijs veel musea en prachtige kerken.?In de avond kan je genieten van alle leuke restaurantjes en bars waar de stad vol mee staat. Wat wil je nog meer?

 

 

Brighton PierBRIGHTON

Naast de Engelse bestemmingen die zich in het binnenland bevinden, heeft Engeland ook 1851 kilometer aan kustlijn. Die kustlijn ligt vol met fantastische plekken en steden zoals Brighton. Want uiteindelijk vindt iedereen het fijn om in de buurt van de zee te zijn toch? Brighton is ??n van de belangrijkste havenplaatsen in Engeland maar is ook het thuis van het oudste aquarium van de wereld! Brighton staat vooral bekend om haar indrukwekkende pier die in het verleden zware tijden heeft meegemaakt. In de avond kan je goed terecht bij restaurants en lokale bars in deze sfeervolle Engelse badplaats. Cheers mate!

 

 

Interesse?!

Wij zijn ervan overtuigd dat Engeland erg geschikt is voor een onvergetelijke studiereis! Het land is zeer rijk aan cultuur en diverse interessante bedrijven voor veel verschillende studies. Hulp nodig bij de organisatie van jullie studiereis? Vul het onderstaande formulier in of mail ons, vraag wat je wilt weten en we komen binnen 24 uur bij je terug! In overleg met jullie organiseren we graag d? studiereis die bij jullie en de studie past, altijd voor de beste prijs. Jullie aan het roer, wij helpen bij de uitvoer!

VRAGEN OF EEN OFFERTE? WE HELPEN JE GRAAG!